У Болгарії священник накинувся на кортеж Зеленського (відео)

Болгарський священник накинувся на кортеж президента України
фото: Telegram

Болгарський священник вибіг на дорогу, коли проїжджав кортеж Зеленського

У мережі опублікували відео, на якому видно, як священник накинувся на кортеж президента України Володимира Зеленського, який в'їхав до столиці Болгарії Софії.

Коли проїжджала супровідна група Зеленського, священник вибіг на дорогу та махав хрестом, однак поліцейські зупинили його та відвели в  сторону.

Нагадаємо, сьогодні, 6 липня, президент України Володимир Зеленський відвідав з офіційним візитом до столиці Болгарії Софії. Глава держави повідомив, що проведе переговори з премʼєр-міністром Ніколаєм Денковим, зустрінуся з президентом Руменом Радевим, урядовцями, парламентарями, політиками, журналістами.

Також після зустрічі президента Володимира Зеленського з прем’єр-міністром Болгарії Ніколаєм Денковим, в Софії було підписано Спільну декларацію щодо євроатлантичної інтеграції України

 Зеленський подякував Болгарії за допомогу та оголосив про співпрацю в оборонному секторі.

Як повідомлялося, парламент Болгарії підтримав пропозицію щодо уповноваження міністра енергетики розпочати переговори з українською стороною про продаж обладнання для АЕС. 

До слова, у розмові з президентом України Володимиром Зеленським глава Болгарії Румен Радев намагався уникати слова «війна» і натомість називав російську агресію «конфліктом». Зі свого боку, президент України поправив його заявивши, що в Україні війна, а не конфлікт.

Зазначимо, що «Главком» першим повідомляв про візит президента Зеленського до Болгарії ще 4 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: