Гурт, що прославився відьмацьким хітом «Враже», презентував нову пісню: через годину її заборонили

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Де можна подивитися нову пісню Енджі Крейда під назвою «Перевзуті»

Гурт «Енджі Крейда», який прославився відьмацьким хітом «Враже», презентував нову пісню із назвою «Перевзуті». Однак не встигла композиція з'явитися в публічному просторі, як відео було видалене з ютуб-каналу гурту – нібито за порушення авторських прав.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Енджі Крейда💣 (@angykreyda)

«23 лютого 2023, за день до дати нападу Росії на Незалежну Вільну Україну. Ще рік тому, в цей день, багацько українських артистів їздили в Росію з концертами. Це була норма. Ефірний простір був наповнений російськомовним контентом. Війна і вони швиденько перевзулись. Такі патріоти, що вс#атись. А наші тіві та радіо швиденько почали їх відбілювати. Давайте уявимо, що десь в паралельній реальності Путін переміг. Питання: Хто з артистів України лишився на сцені? А хто зник назавжди? Тому, коли ти йдеш на виступ чергового артиста, тримай цю уявну картинку в своїй голові. Позбувай свій музичний простір від перевзутої гниди!», – йдеться в дописі на сторінці групи в Інстаграм.

В соцмережах можна ще переглянути пісню «Перевзуті». На ютуб відео заблокували нібито за порушення авторських прав від користувача Best Music. За словами Енджі, вони використали ролики з російських каналів типу ТНТ.

В коментарях підписники дякують музикантам за композицію: «Поважаю за сміливість!», «Файно», «Сподіваюсь, кліп розблокують на ютубі, а вам – успіхів». Є і такі думки від шанувальників гурту: «Краще перевзуті україномовні артисти,  чим російськомовні. До багатьох людей дійшло лиш тепер, тому я проти такої категоричності. Не всі перевзуті на боці москалів. І не забуваймо, що величезні міста України, яких конкретно не торкнулась війна (маю на увазі обстріли, ракети) досі говорять російською і не бачать нічого страшного в цьому. Я за лагідну українізацію і вдячна всім, хто поступово перевзувається».

Читайте також: Чому кліп української співачки блокують в Youtube

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: