Коня, що застряг на даху будинку в Бразилії, врятували у прямому ефірі (зворушливе відео)

За порятунком коня стежила вся Бразилія
фото із відкритих джерел

У Бразилії рятувальники допомогли в прямому ефірі коню, що застряг на даху будинку

У Бразилії співробітники екстрених служб врятували коня, який застряг на даху будинку в штаті Ріу-Гранді-ду-Сул через масштабну повінь. Операція з порятунку транслювалася всіма каналами, за цим стежила вся країна, включаючи президента та його дружину. Про це пише ABC News.

«Кінь застряг на двох вузьких смужках слизького даху в Каноасі – місті у столичному районі Порту-Алегрі, яке є одним із найбільш постраждалих районів штату Ріу-Гранді-ду-Сул. Рятувальники акуратно наблизилися до тварини, дали заспокійливе, після чого поклали на надувний човен і відвезли на берег. Фахівці зазначили, що тварина була у поганому стані, зараз вона під наглядом ветеринарів»,  – пише видання. 

Операція з порятунку тварини, яку користувачі мережі прозвали Карамело, транслювалася у прямому ефірі на місцевих телеканалах, за нею стежила вся країна, включаючи президента Луїса Інасіу Лула да Сілва та його дружину Розангелу.

Загалом у регіоні врятували близько 10 тис. тварин, при цьому кількість загиблих, за даними влади, «обчислюється тисячами». Що стосується людей, то стихія забрала життя щонайменше 107 осіб, ще 136 вважаються зниклими безвісти. Понад 230 тис. громадян були змушені залишити свої будинки. 

Нагадаємо, у Лондоні п'ять військових коней Королівської гвардії скинули з себе вершників і втекли у центр міста, де поранили щонайменше чотирьох людей і зіткнулись з кількома автівками.

Читайте також: Кінь пережив три тижні під завалами в Туреччині

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: