Блогерка-мільйонниця Шаманська підібрала на смітнику в США телевізор за $5 тис

Аліна Шаманська
фото з відкритих джерел

Аліна каже, що в Америці поширена практика, коли працюючу техніку можуть залишити на звалищі

Блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська, яка знайшла тимчасовий прихисток з сином в США, на своїй сторінці в соцмережі виклала фото знахідки, яку виявила на смітнику. Хтось з жителів будинку, де мешкає Аліна, виніс на звалище дорогезний телевізор.

Блогерка разом з сином вирішила забрати техніку. «Телевізор дуже важкий, але я знайшла спосіб, як його забрати додому. Ось, Артурчика самокат», – вказала на одне з фото Аліна, на якому тягне телевізор в квартиру.

«Я просто захоплююсь якістю зображення, неймовірно чітке. Це просто кайф», – поділилася блогерка згодом в соцмережі. Також додала, що такий самий, тільки новий, коштує майже 5 тисяч доларів.

Шаманська каже, що в Америці поширена практика, коли працюючу техніку можуть залишити на смітнику. Тамтешні жителі не звикли заморочуватися: «Насправді, для Америки це абсолютно звична історія. Люди часто переїжджають або купують нове. Більшість не звикли паритися і виставляти на продаж… Час – гроші. Вони просто лишають поряд зі смітником, а люди, яким треба, без сорому забирають».

Раніше «Главком» писав, що Аліна Шаманська розлучається з зіркою студії «Квартал 95» Русланом Ханумаком. Останньою крапкою у стосунках з актором, за словами Шаманської, стала неприємна історія: у мережі з'явилося відео, на якому Ханумак проводить час з іншою блогеркою Анною Алхім.

Читайте також: Наймолодша Народна артистка України показала дорослу дочку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: