Ексдружина Меладзе заявила, що в зоні бойових дій в Україні перебуває найрідніший їй чоловік

Меладзе: Я прибрала з лексикону фрази: «справи йдуть добре», «життя прекрасне» і подібну нісенітницю
фото з відкритих джерел

Ірина Меладзе народилась і виросла у Дніпропетровській області

Колишня дружина російського співака Валерія Меладзе, який багато років прожив в Україні, на своїй сторінці в Інстаграм виклала допис, присвячений своєму дню народження. Ірина підвела підсумки свого непростого року. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Irina Meladze (@irinameladze_)

Жінка народилась у невеличкому місті Зеленодольськ Дніпропетровської області. Це недалеко від Нікополя, який обстрілюють російські окупанти. Виявляється, там й досі живе її батько.

«Загальний біль від того, що відбувається, не відпускає ні на хвилину тим більше, що мій 84-річний батько, який потребує догляду, залишився в зоні бойових дій практично один. Додалися особисті проблеми... Багато було сліз і нестерпності того, що відбувалося, але в якийсь момент я зрозуміла, ще трохи й «відпливу». Але життя продовжується і незважаючи ні на що потрібно було не випасти з нього, а адаптуватися правильно», – написала Ірина.

Меладзе розповіла, як бореться зі стресом: «Психологи кажуть, що все колись закінчиться, а ваш «дах, що з'їхав» залишиться з вами назавжди, тому бережіть себе від потоку інформації, яка може знести. Перше, що я зробила-відключила телебачення, хоча це було нелегко і стала фільтрувати інфо. Далі, записалася на курси крою та шиття. Я прибрала з лексикону фрази: «справи йдуть добре», «життя прекрасне» і всяку подібну нісенітницю. Не розумію, як це зараз можливо, коли навколо смерть і гинуть люди. Тяжко всім і потрібно виявляти повагу та співчуття до людського горя».

Читайте також: Дочка путініста Машкова, яка підтримує Україну, заявила, що їй загрожує 15 років в’язниці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: