Курйоз у Раді: депутатам видали звіт про корупцію від ексслуги, спійманого на хабарі

Порядок денний для парламенту нв День Незалежності
фото: Іван Геращенко / facebook

Гунька затримали під час отримання ним першої частини неправомірної вигоди у розмірі $85 тис.

На порядку денному Верховної Ради звіт про корупцію від колишнього нардепа «Слуги народу» та голови тимчасової слідчої комісії (ТСК) з питань розслідування фактів корупції на державних підприємствах, в установах та організаціях Національної академії аграрних наук України Анатолія Гунька, який наразі перебуває під вартою за хабарництво. Про курйоз у документації розповіла нардепка від «ЄС» Ірина Геращенко у Facebook.

«Цікавий порядок денний ВР на День Незалежності. Звіт ТСК Гунька про корупцію:) А де ж сам голова ТСК? А, згадали, він в СІЗО за корупцію», – зауважила парламентарка.

Курйоз у Раді: депутатам видали звіт про корупцію від ексслуги, спійманого на хабарі фото 1

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро викрила Анатолія Гунька на масштабній корупції. За гроші експосадовець обіцяв бізнесмену забезпечити надання в обробіток державних земельних ділянок Національної академії аграрних наук України. 

Як відомо, Гунька затримали під час отримання ним першої частини неправомірної вигоди у розмірі $85 тис. – суд обрав запобіжний захід «слузі народу» Гуньку. Екснардепу загрожує до 12 років вʼязниці з конфіскацією майна.

Гунько під час судового засідання заявив про політичний тиск через його діяльність у парламенті. Також він, мовляв, не знав, що у пакеті, який стояв під столом, були гроші. «Моя діяльність як голови ТСК вказує, що жодного підґрунтя для власного збагачення чи пов’язаних зі мною, я не робив», – сказав колишній депутат.

Зауважимо, нардепи Гунько і Торохтій виключені з фракції «Слуга народу».

Читайте також: Затримання Гунька. Досьє на скандального нардепа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: