Інтерв'ю з Шумахером, якого не було: родина подає в суд на німецький журнал

фото з відкритих джерел

Безпринципне видання згенерувало відповіді гонщика за допомогою штучного інтелекту

Сім'я Шумахера подає до суду на німецький журнал Die Aktuelle, який опублікував «інтерв'ю» гонщика, що впав у кому 2013 році після падіння на гірськолижній трасі, з гучним заголовком «Міхаель Шумахер. Перше інтерв'ю».

Безпринципне видання згенерувало відповіді за допомогою штучного інтелекту. «Моє життя повністю змінилося після. Це був жахливий час для моєї дружини, моїх дітей та всієї родини». «Я був так сильно травмований, що протягом кількох місяців лежав у штучній комі, бо інакше моє тіло не могло б впоратися з усім цим» – це фрагменти бесіди, якої насправді не було. 

Родина легендарного автогонщика планує подавати до суду на журналістів. Нагадаємо, один із найкращих гонщиків «Формули-1» в грудні 2013 року вдарився головою об скелю під час катання на лижах у французьких Альпах. Довгий час лікарі боролися за його життя, лікування триває досі. Нині 54-річний Міхаель живе у сімейному будинку у швейцарському містечку Вуффленс-ле-Шато, неподалік Женевського озера. Поруч із ним 54-річна дружина Корріна, спортсмена регулярно відвідують 26-річна дочка Джинна-Марія та 24-річний син Мік.

Раніше «Главком» писав, що дружина Міхаеля Шумахера після трагедії з ним опинилася у жахливій ситуації.

Читайте також: Живе по сусідству з Винником. Блогер розповів, куди зникла Надія Мейхер

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: