Помер улюбленець Міхаеля Шумахера

Свого часу спортсмен навіть вирішив купити в Америці ранчо через любов до коней
фото з відкритих джерел

Верхова їзда була одним із захоплень Шумахера

Джина-Марія Шумахер, дочка семиразового чемпіона Формули-1 німця Міхаеля Шумахера, повідомила в соціальних мережах про смерть коня на прізвисько Дігер, який помер у віці 19 років на сімейному ранчо.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Gina Schumacher (@gina_schumacher)

«Вчора мені довелося сказати «прощавай» одному зі своїх найкращих друзів, одного з найсердечніших і найзнакових коней у моєму житті! Моєму серцю було важко відпустити її, але іноді нам доводиться приймати непрості рішення, щоб зробити правильно з нашими меншими братами», – написала Джина, опублікувавши фото батька з вихованцем. Повідомляється, що кінь народився в 2004 році і через кілька місяців був куплений родиною Шумахер, яка з 2006 року проводила кінні змагання на своєму ранчо у Швейцарії. Саме з Діггером Джина-Марія стала чемпіонкою Європи серед юніорів у 2013 та 2015 роках.

Верхова їзда була одним із захоплень Шумахера. Свого часу він навіть вирішив купити в Америці ранчо через любов до коней. «Всі знають, що я і моя дружина часто приїжджаємо до США, але не тому я придбав ранчо, – сказав Міхаель. – Моя дружина – великий аматор кінного спорту та прогулянок на конях, а Техас та американські коні просто ідеально підходять для цих занять», – розповідав уславлений автогонщик в одному з інтерв'ю.

Нагадаємо, у грудні 2013 року в результаті падіння на гірськолижному курорті Міхаель отримав травму голови, що спричинила крововилив у мозок. Лікарям вдалося врятувати спортсмену життя, проте його стан досі не розкривається широкому загалу. В 2020 році Міхаеля Шумахера було перевезено сім'єю зі Швейцарії на іспанську Мальорку. Як повідомляли іспанські ЗМІ, дружина Міхаеля Шумахера Корінна придбала віллу за близько 30 млн доларів у президента мадридського «Реала» Флорентіно Переса ще за три роки до переїзду та проводила там вихідні з родиною та друзями.

Читайте також: Dior вчергове зганьбився: запросив на тиждень моди в Париж затяту путіністку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: