Джо Байден захотів помінятися волоссям із журналістом

Джо Байдену сподобалась зачіска Конана О'Брайєна
фото: White House

Журналіст кумедно відповів на прохання президента США 

Президент США Джо Байден заявив журналісту Конану О'Брайєну, що хотів би мати таке саме волосся, як у нього. Про це пише видання People.

Ведучий подкастів прибув до Білого дому, щоб обговорити низку питань з американським лідером, під час розмови глава держави звернув увагу на зачіску журналіста О'Брайєна та запропонував помінятися.

Конан О'Брайєн запитував президента США про дитячі комплекси, які залишаються у дорослому житті. «Моя теорія полягає в тому, що речі, які бентежили вас у дитинстві, залишаються з вами. Це може бути дефект промови, занепокоєння, почуття незручності, дивне волосся, дивне ім'я», – сказав журналіст.

У цей момент Байден заявив про своє несподіване бажання. «Шкода, що у мене немає твого волосся. Я помінявся б з тобою прямо зараз, якщо хочеш», – пожартував Байден.

Журналіст не розгубився і сказав, що має перуку, яка приклеюється ззаду на липку основу. Він додав, що завтра відправить Байдену таку ж поштою.

Раніше Байден на прийомі в штаті Каліфорнія зі збору коштів на проведення передвиборчої кампанії заявив, що хоче забратися на велике дерево, що росте посеред двору. Він також заявив, що не хоче повертатись додому.

Нагадаємо, Україна безперечно стане членом НАТО, однак зараз їй потрібно перемогти у війні. Про це заявив Джо Байден на спільній пресконференції у Вашингтоні за підсумками закритої зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

За словами президента США, НАТО є в майбутньому України, і щодо цього немає жодних питань.  Байден наголосив, що Україна приєднається до Альянсу, коли всі союзники погодяться на це, а також будуть виконані всі умови.

Читайте також: Кого оберуть американці: неочікувані результати передвиборчого опитування

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: