Українська шапка Бориса Джонсона стала хітом: її незвичайна історія

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Історію появи у Джонсона шапки прокоментували в «Укрзалізниці»

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, який нещодавно вчетверте побував в Україні, під час свого візиту отримав подарунок від «Укрзалізниці» – шапку з написом: «Нумерація вагонів починається з голови поїзда». Шапка вже встигла стати знаменитою.

У цій кумедній шапці синього кольору з помаранчевим помпоном Джонсона зафільмували британські журналісти по дорозі на роботу в Лондоні. І тоді історію появи у Джонсона шапки вирішили прокоментувати співробітники «Укрзалізниці». У Twitter голова правління компанії Олександр Камишін опублікував пост, у якому поділився цікавими подробицями про подарунок високому гостю: «Тепер, коли шапка стала знаменитою, прийшов час розповісти всю історію».

«Історія починається в м. Ірпінь, де Борис Джонсон побував під одного зі своїх візитів в Україну. Подивіться, яким він був сумним. І ми подумали, що причина може бути в його головному уборі. Тож коли Борис відвідав наш вокзал, ми знайшли для нього іншу шапку. Спочатку Борис не був впевнений в тому, що ця ідея є хорошою. Тому ми просто подарували йому нову шапку», – йдеться в публікації Камишіна.

«Вже в поїзді Джонсон приміряв нашу шапку і зрозумів, що вона справді йому личить, – продовжив чиновник. – Тож свою стару шапку він подарував нашій залізниці».

За словами Камишіна, зараз «Борис Джонсон є найстильнішим чоловіком Лондона». «Історія зі старою шапкою Бориса від London Underground [лондонський метрополітен] не закінчилася. Але це те, що я розповім вам пізніше», – заінтригував насамкінець голова правління «Укрзалізниці».

В «Укрзалізниці» також подякували від усієї України колишньому прем’єр-міністру Великої Британії і додали, що чекають вп'яте. Нагадаємо, колишній британський прем’єр Борис Джонсон нещодавно приїзжав в Україну. Для цього він уже вчетверте скористався послугами «Укрзалізниці». Вперше він побував у Києві у квітні 2022 року. Джонсон вирушив до України з другим несподіваним візитом у червні та знову повернувся у серпні на День незалежності.

Читайте також: Який сором. Колишні одесити зняли комедію для росіян про «прості задоволення»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: