Популярна співачка Sia зізналася, що має діагноз «аутизм»

Артистка зізналася, що їй було важко взаємодіяти з іншими людьми протягом усього життя
фото з відкритих джерел

Виконавиця розповіла, чому раніше воліла приховувати свої проблеми та особливості

Популярна австралійська співачка Sia розповіла, що їй поставили діагноз «розлад аутистичного спектру». У підкасті Rob Has a Podcast виконавиця зізналася, що їй було важко взаємодіяти з іншими людьми протягом усього свого життя.

«Зараз я в нормі, я одужую і таке інше – є багато різних нюансів. Я була такою протягом 45 років... Почувалася так, ніби мені треба піти одягнути людський костюм. І тільки в останні два роки я стала самою собою», – розповіла артистка.

Відомо, що розлад аутистичного спектру (РАС) – це порушення нейропсихічного розвитку, що характеризується якісними відхиленнями в соціальній взаємодії та способах спілкування, а також обмеженим, стереотипним, повторюваним набором інтересів та занять, перші ознаки проявляється у дітей до трьох років.

Співачка зазначила, що раніше воліла приховувати свої проблеми та особливості. Тепер змінила свою думку, і їй стало набагато легше. «Ніхто ніколи не зможе дізнатися і полюбити тебе, коли ти сповнений секретів і живеш у сорому. Коли ми, нарешті, розповімо незнайомцям наші найглибші, похмурі, ганебні секрети, і всі будуть сміятися разом з нами, ми вперше в житті зможемо не відчувати себе покидьками суспільства. Вперше в нашому житті відчуємо, що нас бачать такими, якими ми є насправді. І тоді ми зможемо почати виходити у світ і просто діяти як люди з відкритим серцем і перестанемо вдавати», – заявила артистка.

Читайте також: 83-річний Аль Пачіно стане батьком: його кохана молодша на 54 роки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: