Що означає, якщо ви прокидатесь кожної ночі в один і той самий час

Чому людина може прокидатися щоночі
Getty Images

Згідно з традиційною китайською медициною, кожен орган тіла має певну годину або частину дня

Якщо ви прокидаєтеся посеред ночі в один і той самий час, варто дослухатися до того, що про це говорить китайська медицина. Також кожну частину китайські лікарі пов'язують із певними емоціями.

Наприклад, якщо ви щоночі прокидаєтесь між 1 та 3 годинами, за медициною Китаю у вас можливі проблеми з печінкою. Вона відповідає не лише за детоксикацію організму, але й допомагає обробляти емоції вночі. Якщо напередодні ви з'їли щось шкідливе або випили надто багато алкоголю, ви неодмінно прокинетеся в цей період. Так само, якщо у вас високий рівень напруження і стресу, ви відчуваєте гнів.

Якщо прокидаєтесь о 3-5 ночі, це говорить про проблеми з легенями. Китайська медицина вказує, що порушення сну в цей період означає, що вашому організму важко дихати правильно і глибоко. Дисбаланс часто проявляється кашлем, задишкою, астмою. Часто пов'язано це і з емоційним фактором – наприклад, ви сумуєте або переживаєте через втрату.

Як спати міцно та не прокидатися вночі?

Потрібно виконувати вправи на релаксацію. Китайська медицина рекомендує сфокусуватися на дихальній гімнастиці. Також варто тримати в теплі своє тіло, тоді легені насичуватимуться киснем. Якщо ж проблема з емоціями, варто поговорити з близькою людиною, якій довіряєш чи із психологом.

Нагадаємо, що у серпні 2023 року на Землі очікується три магнітні бурі, одна з яких буде потужною за силою. Деякі дослідження показують, що сплеск сонячної активності може погіршити самопочуття всіх метеозалежних людей на Землі. 

Також раніше ми писали, що зловживання соціальними медіа може спричинити дефіцит уваги та труднощі з навчанням і пам'яттю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: