Колін Фаррелл шокував розповіддю про затяжний COVID-19: хворів шість місяців

Колін Фаррелл – ірландський актор кіно та телебачення, який зробив кар`єру в Голлівуді
фото з відкритих джерел

Нещодавно артист заразився повторно – під час вручення премії «Золотий глобус»

Відомий голлівудський актор розповів, що переніс затяжний коронавірус. Актор зізнався, що страждав на хворобу протягом шести місяців. Подробицями він поділився в інтерв'ю з телеканалом CBS.

Колін нашкодив своєму здоров'ю тим, що почав виходити на пробіжки після першого негативного тесту на COVID-19. Саме таке небережливе ставлення, на думку актора, і спричинило те, що хвороба затягнулася практично на півроку. Повторно Фаррелл заразився під час вручення премії «Золотий глобус». На заході він з'явився разом із Бренданом Глісоном, колегою з фільму «Банші Інішеріна». В результаті кінозірки захворіли одночасно.

Актори вже відновилися після хвороби. Колін розповів, що цього разу він відмовився від тренувань під час лікування та після нього, щоб не травмувати себе знову. Актор, як і його колега, зіткнувся з високою температурою та головними болями. Глісон додав, що вкрай радий карантину, що завершився. Він зізнався, що вийти на вулицю – це «фантастичне почуття».

Колін Фаррелл – ірландський актор кіно та телебачення, який зробив кар`єру в Голлівуді. Здобув популярність завдяки ролям у фільмах «Олександр», «Телефонна будка», «Особлива думка», «Рекрут», «Поліція Майамі. Відділ звичаїв», «Джентльмени» та багатьох інших.

Раніше «Главком» писав, що на дублінському телебаченні нещодавно знайшли відеокасету, на якій 18-річний Колін Фаррелл рекламує чоловічі стринги. В той час юний актор заробляв на життя за допомогою моделінгу, і ось одна з таких робіт якраз завірусилася у мережі. На відео, яким поділився ірландський The Sun, Колін дефілює в червоних стрингах, які коштували 19 фунтів.

Читайте також: Памела Андерсон показала дорослих синів на прем'єрі документального фільму про себе

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: