В Росії продовжують «скасовувати» Меладзе: тепер великі неприємності з податковою

Податкова звинуватила музиканта у несплаті податків
фото з відкритих джерел

Податкова служба заблокувала рахунки компанії музиканта

Російський співак Валерій Меладзе набув великих неприємностей із податковою службою. Раніше стало відомо, що артисту один за одним скасовують концерти. Нагадаємо, під час виступу в Дубаї виконавець відповів на фразу шанувальника «Слава Україні». Згодом поспішив виправдатися у соцмережах за своє «Героям слава», однак російських ура-патріотів вже було не зупинити.

Як пише російська преса, до артиста звернулася податкова служба. Відомство заблокувало рахунки його компанії «МБ Про» за несплату податків. Компанія зареєстрована 20 років тому, вона працювала у сфері виконавських мистецтв. Восени 2020 року підприємство розпочало процедуру ліквідації. Однак тепер процес доведеться заморозити, оскільки рахунки компанії у банку заморожені.

Раніше «Главком» писав, що артисту Меладзе скасовують концерти. Стало відомо, що артист Володимир Пресняков виступить 8 березня у концертному залі «Барвіха Luxury Village». Раніше цього дня там був запланований виступ Валерія Меладзе. Білети коштували дуже недешево та були розкуплені. «Концерт 8 березня буде, але не Меладзе, а Преснякова», – сказали у касах, не уточнивши причини заміни артиста. Весняні виступи Меладзе в Іркутську та Новосибірську також скасовані.

Тим часом, російський журналіст Отар Кушанашвілі на своїй сторінці в соцмережі запевнив, що чоловік не бідує. «Я листувався з ним учора. Дві-три скасування, не більше. Виступає частіше, ніж ви граєте в шалений патріотизм», – написав журналіст. Хоча не виключено, що таким дописом Кушанашвілі хотів просто морально підтримати товариша, якому нині непереливки.

Читайте також: Зірка «Кварталу» спародіював Тищенка в Таїланді: відео потрапило у топ-10 трендів YouTube

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: