Як ви постаріли. Лілія Ребрик відповіла хейтерам, які вичитали її за синці під очима

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведуча пояснила, що «синці під очима» – це неправильно виставлене світло

Телеведуча Лілія Ребрик, провівши один з прямих ефірів на своїй сторінці в Інстаграм, з дивуванням відмітила, що підписники здебільшого обговорюють не почуте в програмі, а зовнішній вигляд спікера. У коментарях фоловери активно обговорювали синці під очима Ребрик. Акторка відповіла хейтерам.

«Синці якісь під очима», «Як ви постаріли», «Ліля, що з тобою?», «А що з вашим макіяжем. У вас синці під очима. Вигляд якось не дуже», – написали в коментарях «добрі» шанувальники.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

«Люди, я теж людина. І синці в мене бувають, і втомлююся, і хворію іноді, і без настрою прокидаюся, і плачу ночами після відео з катуваннями, і збираю себе до купи на ранок, і діло роблю. Все, як у всіх. І це нормально. Ненормально не сприймати жінку такою, як вона є: заганяти її в якісь ілюзорні рамки краси, чекати від неї завжди ідеальної зачіски, манікюру, настрою, висміювати за зайві кіло чи навпаки – за їх нестачу, говорити про вік, втому чи синці під очима», – пише Ребрик.

«Ну, а коментаторам під вчорашнім постом розкрию маленьку таємницю – весь секрет у погано виставленому світлі. І таке у мене теж буває!», – додала телеведуча.

Читайте також: Wellboy із гучним скандалом порвав з продюсером: той натякнув на алкоголізм та махінації

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: