Головний хореограф «Танців з зірками» вперше стала матір'ю в 37 років

Ксенія до останнього моменту тримала свою вагітність в секреті
фото з відкритих джерел

Стать та ім'я дитини, а також дату його появи на світ батьки поки розкривати не стали

Відома українська танцівниця та головний хореограф одного з сезонів проекту «Танці з зірками» Ксенія Горб вперше стала матір'ю. Про це розповіла сама 37-річна артистка на своїй сторінці в Інстаграм.

«В ці «темні часи» для України в нашій родині відбулась світла подія. Нещодавно ми стали батьками. Такі от справи», – написала Ксенія в соцмережі, виклавши до посту фото з чоловіком – режисером Артемом Приходько.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ксения Горб ® (@kseniya.gorb)

Судячи з коментарів відомих колег хореографа, вона до останнього моменту тримала свою вагітність в секреті. Артистку привітали режисер Олег Бондарчук, хореографи Женя Кот та Ілона Гвоздьова, акторка Даша Петрожицька, телеведуча Людмила Барбір, співачка Юлія Саніна. Стать та ім'я дитини, а також дату його появи на світ пара поки розкривати не стала.

Ксенія Горб займається танцями з дитинства. В парі з Олексієм Бісько ставала чемпіонкою м. Києва, призером чемпіонатів України та призером міжнародних турнірів в Україні, Словенії, Польщі. У середині 2002 р. Ксенія Горб та Олексій Бісько завершують свою спільну кар'єру, і створюються два нові танцювальні дуети: Ксенія Горб та Дікусар Дмитро, Олексій Бісько та Паламарчук Ганна. Обидві пари показують високі результати як в Україні, так і за кордоном.

Пара Дмитро Дікусар – Ксенія Горб брала участь у різних змаганнях, де здобули звання призерів чемпіонату України, фіналістів міжнародних змагань, фіналістів Кубка Європи з латиноамериканських танців, призерів Кубка світу з латиноамериканських танців. На даний момент Ксенія Горб продовжує товаришувати із Дмитром Дікусаром, котрий захищає Україну на фронті.

Читайте також: Нонна Гришаєва, яка заявляла, що Росія «б'є» Україну, бо та «зрадила», вкотре зганьбилася

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: