Смішні чоботи-мем розпродали за сім хвилин після появи: чому світ сходить по них з розуму

фото з відкритих джерел

Червоні чоботи зроблені повністю з гуми і не виглядають зручними та практичними

Великі червоні чоботи бренду MSCHF, котрі ще до старту продажів стали мемом, розпродали за сім хвилин після релізу. На сайті марки взуття можна було купити за 350 доларів.

Чоботи були створені бруклінським художнім колективом MSCHF і надихнуті японськими відеогрою та аніме Astro Boy, персонаж яких носив такі самі.

У мережі чоботи отримали назву Big Red Boot («Великий червоний черевик») та стали темою бурхливих дискусій. Ще до оголошення дати релізу фото в чоботях стали з'являтися в інстаграмі багатьох відомих людей.

MSCHF не є брендом одягу чи взуття, а позиціонує себе творчим колективом. Але раніше дизайнери вже випускали незвичайні модні вироби: черевики, схожі на медичний гіпс, сандалії Birkinstock із сумки Hermès Birkin та кросівки під назвою Satan спільно з репером Lil Nas X, на підошвах яких була крапля справжньої крові.

Червоні чоботи зроблені повністю з гуми і, як пишуть у мережі, не виглядають зручними та практичними. Знімати та надягати їх без сторонньої допомоги досить складно.

Так як чоботи по 350 доларів були розпродані за лічені хвилини, тепер придбати їх можна тільки на різних сайтах перепродажів за ціною від тисячі доларів до нескінченності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: