Оперна легенда Андреа Бочеллі показав свою дружину

Співак зі своєю Веронікою
фото з відкритих джерел

Артист з'явився на зірковій прем'єрі

Знаменитий італійський тенор з'явився у кінотеатрі «AMC Empire 25» у Нью-Йорку. Разом із дружиною Веронікою він відвідав прем'єру фільму «Подорож: музичний супровід від Андреа Бочеллі». Картина виходить обмеженим тиражем, її буде показано в обраних кінотеатрах, повідомляє Daily Mail.

На червону килимову доріжку сліпий співак вийшов, тримаючись за дружину руку. Шанувальники артиста зраділи його рідкісному виходу з дружиною на публіку. «Така гарна пара, ви такі гармонійні поряд один з одним», «Відчуваються взаємні любов і повага, рідкість у наші дні», «Видно, як він щасливий поряд з Веронікою, а ми щасливі за нього», «Вони виглядають такими закоханими, це розчулює», – написали у коментарях.

Раніше Андреа Бочеллі був одружений з Енріком Чензатті. Їхній шлюб продовжився з 1992 по 2002 роки. Від цих відносин у зірки світової опери є два сини – 28-річний Амос та 26-річний Маттео. З Веронікою музикант зблизився майже одразу після розлучення. Вони одружилися у 2014 році, на той момент у пари вже народилася спільна дочка – Вірджинії зараз 11 років.

Читайте також: У світі швидко поширюється смертельний грибок, який не піддається лікуванню

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: