Стало відомо, як виглядає розкішний будинок, де принц Гаррі з дружиною знімали скандальний фільм

У сусідах у герцогів – суцільно знаменитості
фото з відкритих джерел

Житло виставили на продаж, тому у відкритому доступі виявилося безліч фотографій інтер'єрів

Маєток, в якому йшли зйомки фільму «Гаррі та Меган», розташований у Монтесіто, на мальовничій території з пальмами та цитрусовими садами. У розкішному будинку, побудованому у 2006 році та оформленому у середземноморському стилі, є тренажерний зал, ігрова кімната, бібліотека та кінозал. У саду особняка знаходяться невеликий гостьовий будинок та господарська прибудова.

Саме тут знімали інтерв'ю герцогів Сассекських та їх знайомих у шестисерійному документальному фільмі. Тепер житло виставили на продаж, у зв'язку з чим у відкритому доступі виявилося безліч фотографій інтер'єрів. За особняк просять 26,7 млн фунтів стерлінгів (приблизно 32 млн доларів).

Багато глядачі Netflix припустили, що саме в цьому будинку мешкають герцоги Сассекські. Однак це не так – особняк Меган і Гаррі знаходиться неподалік, у Санта-Барбарі, а його вартість трохи скромніша  – 14,7 млн доларів. За чутками, розмір тієї території понад 5 тисяч квадратних метрів. У будинку цілих дев'ять спалень і 16(!) ванних кімнат, а також тенісний корт, винний льох, спа-салон, басейн та курник. У сусідах у герцогів – суцільно знаменитості A-листа: Опра Вінфрі, Кім Кардаш'ян, Гвінет Пелтроу, Аріана Гранде та інші.

Але не все так райдужно: The Mirror пише, що в травні цього року будинок Гаррі та Меган двічі зазнавали нападу зловмисників. Згідно зі звітами поліції Санта-Барбари, хтось «вчиняв злочини проти приватної власності» за «підозрілих обставин» 19 та 31 травня, коли самі герцоги були у від'їзді.

Читайте також: Принц Луї знову за своє: випробовує нерви мами на міцність

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: