Одяг кольорів прапора України: Блінкен із сім’єю відвідав вечірку на Геловін (фото, відео)

Одяг сина держсекретаря схожий на образ президента України Володимира Зеленського
фото: Associated Press

Президент США був у звичному діловому костюмі, а його дружина перевтілилась у кішку

Ввечері у понеділок, 30 жовтня, у Білому домі відбулася щорічна вечірка на честь Геловіну.  Президент США Джо Байден та перша леді Джилл Байден прийняли дітлахів у моторошних та кумедних вбраннях, говориться у публікації пресслужби The White House у соцмережі X (колишній Twitter).

Вечірка з нагоди одного з найпопулярніших свят у Сполучених Штатах щороку відбувається у Білому домі – це вже стало традицією. У дні свята заведено вбиратися в різні костюми та проводити карнавали.

Американський лідер був у звичному для себе діловому костюмі, а перша леді Джилл Байден перевтілилась у кішку. Діти впливових політиків, сімей військовослужбовців, мешканців місцевих районів, а також учні державних шкіл у святкових костюмах отримували солодощі від перших осіб країни.

Вечірку відвідав і держсекретар США Ентоні Блінкен з дружиною та дітьми. Окремої уваги заслуговують син держсекретаря, одягнений у речі кольору хакі, дуже схожі на образ президента України Володимира Зеленського, а також дочка Блінкена в одязі кольорів українського прапора.

Нагадаємо, витрати американців на святкування Велесової ночі чи Геловіну, що відзначається 31 жовтня, в 2023 році можуть сягти рекордного рівня. Очікується, що цього року сумарний обсяг витрат складе $12,2 млрд порівняно з $10,6 млрд у 2022 році. Американці кажуть, що в середньому планують витратити на свято $108,24, що вище за торішню суму в $100.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: