Кейт Міддлтон вразила розкішним образом, одягнувши старовинну тіару

У дорогій тіарі можна побачити п'ять троянд, які формують окремі брошки з діамантовими вкрапленнями
фото з відкритих джерел

Коштовну прикрасу не одягали вже багато років – з 20-30-х років минулого століття

На урочистості у Букінгемському палаці, принцеса Уельська прийшла у вишуканій діамантовій тіарі. Востаннє прикрасу одягали понад 100 років тому, пише Couture and Royals.

До Букінгемського палацу прибули президент Південної Кореї Юн Сок Йоля та його дружина Кім Кеон Хі. На захід з'їхалися представники королівської родини Великобританії. Зокрема, гостей зустрічали король Карл IIІ та королева Камілла.

Принцеса Уельська обрала на захід білу довгу сукню від Jenny Packham із золотими вставками, а також білі рукавичи, клатч Anya Hindmarch Maud та туфлі-човники Gianvito Rossi. Завершили елегантний образ Королівський Вікторіанський орден зі стрічкою та зіркою та сережки, які належали королеві Єлизаветі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lady Janelle (@royalreplikate)

Найбільше увагу в образі Міддлтон привернула тіара Стратморської троянди. Це річ матері королеви Єлизавети II. Прикраса називається Strathmore Rose: її не одягали вже багато років – з 20-30-х років минулого століття.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Royal Families (@coutureandroyals)

Назва головного убору походить від імені батька королеви-матері – графа Стратмора. Відомо, що граф подарував вишуканий аксесуар своїй доньці леді Елізабет Боуз-Лайон, коли вона одружилась з герцогом Йоркським у 1923 році.

Як відомо, Кейт завжди приковує увагу до своїх нарядів, адже у неї є власний стиль, якому вона слідує та задає тренди. Але й любить повертатися до часів принцеси Діани й брати за основу її образи.

До слова, індивідуальний стиль принцеси перетворився на фірмову естетику. Кейт є прихильницею невимушених силуетів у чорних, білих та червоних кольорах.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон у новому титулі здивувала незвичним образом. Принцеса Уельська одягнула камуфляж та проїхалася разом з гвардійцями на броньованій машині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: