Кейт Міддлтон у новому титулі здивувала незвичним образом

Міддлтон одягнула камуфляж та проїхалася разом з гвардійцями на броньованій машині
фото з відкритих джерел

Кейт завжди приковує увагу до своїх нарядів, адже у неї є власний стиль, якому вона слідує та задає тренди

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон дебютувала як головнокомандувачка драгунського гвардійського полку. Вона з'явилась на публіці у бойовому спорядженні. Про це повідомляє Daily Mail.

Король Чарльз III ще влітку призначив принцесу Уельську головнокомандувачкою Королівського драгунського гвардійського полку. Днями стався її дебютний вихід у новому титулі. Кейт Міддлтон прибула до казарм Робертсона у Норфорлку, де розташувався драгунський полк.

Для першої частини офіційного візиту Кейт Міддлтон обрала чорні джинси скінні та двобортний жакет Holland Cooper. Пізніше принцеса переодяглася в бойове спорядження – камуфляжну куртку, жилет та каску. Її вбрання прикрашав червоний мак, що використовують для вшанування пам'яті військових, які загинули на війні.

Принцеса Кетрін прослухала інструктаж від старших офіцерів гвардійського полку та ознайомилась з завданнями військовослужбовців. Окрім того, вона спробувала себе за кермом бронетехніки Jackal 2, а також вчилась керувати дроном.

Зустріч завершилась врученням нагород: медалей за довгу та якісну службу чоловіків та жінок у війську, підвищення на посадах.

Як відомо, Кейт завжди приковує увагу до своїх нарядів, адже у неї є власний стиль, якому вона слідує та задає тренди. Але й любить повертатися до часів принцеси Діани й брати за основу її образи.

До слова, індивідуальний стиль принцеси перетворився на фірмову естетику. Кейт є прихильницею невимушених силуетів у чорних, білих та червоних кольорах.

Проте Кейт Міддлтон вже не вперше у камуфляжі. У березні принцеса Уельська відвідала військових Ірландської гвардії, які проводять тренінги з розмінування для українських бійців. Зустріч відбулася на військовому полігоні Солсбері.

Нагадаємо, що влітку король Чарльз III призначив свою невістку на нову королівську посаду й одночасно вона стала головнокомандувачкою військово-повітряних сил флоту та почесним королівським командором авіації Королівських ВПС Конінгсбі.

Раніше Зеленська тепло звернулася до Кейт Міддлтон. Перша леді України подякувала принцесі Уельській за допомогу українцям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: