Віталій Кім записав заспокійливу мантру на перемогу, яку вже переглянули 600 тисяч разів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім записав для українців заспокійливе відео, своєрідну мантру, яка надихає, дає віру в перемогу та змальовує наше майбутнє. Сталося це під час програми «Тихий вечір з Оленою Кравець» на телеканалі «Дом».

Говорячи про майбутнє України, ведуча програми запитала у гостя, якою в його уяві є Миколаївщина мрії, що б він хотів там запровадити чи змінити. Віталій Кім зауважив, що найскладніше змінювати людей, бо потрібна зміна цілого покоління, але війна дуже високою ціною показала всьому світу, які українці круті, і важливо використати це, щоб зробити країну кращою.

«Ми й так круті, але хочу, щоб ми були більш відкриті, більш чесні, більш працьовиті, більш інтелігентні. Я хочу, наприклад, щоб модним був спорт. Я хочу, щоб модною була освіта. Я хочу, щоб поважали літніх людей. Я хочу, щоб усі розмовляли без лайки. Я багато чого хочу, але це довгий шлях», – поділився мріями Віталій Кім.

Телеведуча Олена Кравець попросила гостя записати мантру на нашу перемогу, яка вже отримала сотні тисяч переглядів на різних діджитал-майданчиках телеканалу. Лише за добу у ТікТок каналу заспокійливе відео від Віталія Кіма переглянули понад 600 тисяч разів, а в коментарях глядачі залишили безліч теплих і зворушливих слів подяки: «Дякуємо вам за такі теплі слова, Віталій Кім дуже позитивна, сонячна людина. Бережи вас Господь», «   Наш позитивчик, всі чекаємо нашу Перемогу. Хай Бог оберігає», «        Позитивний, чемний, інтелігентний, відповідальний, мужній чоловік. Дякую за позитив», «Такі приємні слова, слухаю і плачу. Дякуємо нашим ЗСУ і низько вклоняємося. Вічна пам'ять загиблим», «Дуже гарні слова! Дякую!! Я хочу, щоб ми не загубили усю цю мудрість, що була надана нам під час війни, мудрість жити тут та зараз».

Читайте також: Дружина нардепа від «Слуги народу» розповіла, що в Раді кажуть про терміни закінчення війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: