Олена Кравець зізналася, як познайомилася з Віталієм Кімом до війни: Сидить, лускає насіння

Скріншот відео
Фото: прес-служба

Очільник Миколаєва каже, це був його перший повноцінний відпочинок

Ведуча програми «Тихий вечір з Оленою Кравець» на каналі «Дом» поділилась мрією молодших дітей відсвяткувати день народження біля моря на Миколаївщині та пригадала своє знайомство з головою Миколаївської обласної державної військової адміністрації Віталієм Кімом.

І Олена Кравець, і Віталій Кім – багатодітні батьки. У розмові про те, чим їх дивують менші діти, зіркова ведуча пригадала, як випадково почула розмову своїх двійнят Івана і Каті, де вони мріють побувати влітку і та відсвяткувати свій День народження у серпні. Таким місцем виявився курорт Коблеве на Чорноморському узбережжі Миколаївщини, пляжі якого зараз заміновані.

«Моїм дітям шість із половиною. У цьому віці вони вже все коментують. Мої, наприклад, планують це літо. Бо літо 2022-го ми провели в Болгарії, а звикли вони щороку їздити у Коблеве, святкувати там свій День народження. І ось, нещодавно я чую, як вони між собою говорять: «Ну ось, коли ми влітку поїдемо до Коблева…  Мамо, ми ж поїдемо?» Я не хочу їм навіть відповідати щось таке: «Ну, якщо війна закінчиться». І вони дивляться на мене, чекають на відповідь… А я не можу їм сказати «так», але я теж дуже сподіваюсь, що поїдемо», – говорить Олена Кравець.

Також ведуча «Тихого вечора з Оленою Кравець» пригадала, як ще до повномасштабного вторгнення саме в Коблево вона познайомилась з Віталієм Кімом. «Пам'ятаю, як ми з дітьми йдемо до басейну, і я бачу, як на літньому майданчику сидить голова Миколаївської ОДА. У звичайному одязі, у розслабленому настрої. Просто лускає насіння і дуже акуратно складає лушпиння на купку... Ви собою уособлювали тоді відпочинок», – розповіла Олена Кравець.

Віталій Кім додав, що тоді – це був його перший повноцінний відпочинок, цілих три вихідні дні з родиною, а «насіння – це така миколаївська фішка». «Основне правило – не розкидати шкарлупки», – зауважив голова Миколаївської ОВА.

Читайте також: Маша Єфросиніна показала, як збирає чоловіка на фронт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: