Відомий одесит Борис Бурда шокував заявою, що війна в Україні – це «не російсько-українські стосунки»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведучий спробував «відбілити» російський народ

Відомий телеведучий та гравець КВК з Одеси Борис Бурда заявив, що війна в Україні – провина «правлячих верхівок». На думку одесита, йдеться не про стосунки між росіянами та українцями.

Цей коментар пролунав в інтерв'ю  програмі «Говорящие головы» на ютуб. «Відбуваються речі жахливі, несправедливі та вкрай небезпечні. Я нічого нового не можу додати. Потворний напад, люди страждають, я сам вимушений покинути рідне місто. Нічим хорошим це закінчитися не може», – розвовів Бурда, який напередодні вторгнення виїхав до Іспанії.  

Ведучий зазначив, що Бурда в інтерв'ю уникає теми українсько-російських відносин, на що одесит відповів: «Це не російсько-українські стосунки. Це відносини правлячих верхівок. Але зараз очевидно, хто жертва, а хто агрессор», – спробував «відбілити» російський народ Бурда. Телеведучий вважає, що всі погане про українців пишуть не звичайні люди, а проплачені тролі.

Нагадаємо, 72-річний Борис Бурда був гравцем знаменитої одеської команди «трубочистів» кінця 60-х-початку 70-х. Став чемпіоном СРСР з КВК, а також отримав золоту медаль переможця сезону чемпіонів КВК. Бурда володар трьох «Кришталевих сов» телевізійного шоу «Що? Де? Коли», «Діамантової сови», «Кришталевої сови імені Ворошилова» – за внесок у розвиток інтелектуальних ігор. У 1995 році він виграв п'ять ігор поспіль, за що отримав як приз автомобіль.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: