Тарас Тополя повідомив українцям сумну новину

Тарас Тополя: Нам потрібно бути готовими до різних сценаріїв
фото з відкритих джерел

Артист розмістив на свой сторінці в Фейсбук відеозвернення

Музикант Тарас Тополя разом із колегами з гурту «Антитіла» повідомив українцям невтішні новини. Артист розмістив на свой сторінці в Фейсбук відеозвернення, в якому повідомив, що після вчорашніх обстрілів українських міст рашист учасники гурту «Антитіла» прийняли важливе рішення.

«Війна, до якої, здавалося б, ми мали адаптуватися та звикнути, як би дивно це не звучало, набуває нових, жахливіших форм. Окупанти нанесли масований ракетний удар по території всієї України. Міста, містечка, наш рідний Київ. Сотні смертей невинних цивільних людей, руйнування інфраструктури, важливої енергетичної інфраструктури. Усе це чимось нагадує початок війни. Усім зрозуміло, що це новий етап ескалації і чим це закінчиться – невідомо, – пише Тополя. – Нам потрібно бути готовими до різних сценаріїв. Для нас так само зрозуміло, в першу чергу, як громадянам країни, а вже в другу чергу, як музикантам, що ми маємо бути зі своїм народом. У зв‘язку з цим Антитіла прийняли важке, але важливе рішення перенести жовтневі концерти у Польщі на 2023 рік».

«В цей час ми залишатимемося в Україні у тісній співпраці з нашим батальйоном та на зв’язку і в координації з нашими командирами. Концерти обов’язково відбудуться, також в Польщі буде додано місто Краків. Квитки залишаються дійсними, ми будемо раді зустрітися з вами трішки пізніше, але якщо ваші плани не збігатимуться з новою датою, ви зможете повернути квитки в місцях придбання», – додав музикант.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: