Телеведучий Горбунов по повернення свого кума Потапа в Україну: Я б приїхав раніше

Горбунов та Потап не лише куми, а у сусіди
фото з відкритих джерел

Юрій Горбунов нагадав, що його друг багато зробив за кордоном на підтримку України

Телеведучий та продюсер Юрій Горбунов дав інтерв'ю для ютуб-каналу «Розмова», де розповів в тому числі і про те, як ставиться до того, що його кум – продюсер та музикант Олексій  Горбунов, який багато місяців відсиджувався за кордоном, тільки нещодавно повернувся до Києва.

З інтерв'ю Юрія Горбунова зрозуміло, що Потап попередив його про свій приїзд. Щоправда, телеведучий радив би куму з'явитися в Києві не на сьомий місяць війни, а дещо раніше.

«Я б на його місці приїхав раніше, він приїхав пізніше. Але звинувачувати когось, в тому числі Олексія, я не буду, тому що війна – це штука, на яку кожен реагує по-своєму. Звинувачувати когось, казати, що «ой, цей поганий, він не пішов на фронт, а цей поганий, тому що він за кордоном». Головне, щоб люди всіма можливими методами, кожен на своєму фронті, наближали перемогу, – каже Горбунов.

Крім того, телеведучий нагадав, що його друг багато зробив за кордоном на підтримку України: «Олексій багато робить за межами України і, ясно, отримує дозу хейту. Але нехай так само спробує хтось зробити це за кордоном – зібрати концерти, зібрати кошти й відправити на Збройні Сили України».

Раніше «Главком» писав, що Горбунов відповів на хейт через свій орден від Зеленського.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: