Перемоги в Бахмуті до 9 травня не буде. Кварталівець Великий висміяв в пародії Пригожина

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Юрій Великий з «Кварталу 95» виклав пародію про кремлівського «кухара»

Зірка «Кварталу 95» Юрій Великий, який знімає одну за одною пародії на реалії сьогодення, цього разу показав Євгена Пригожина, який пояснює, чому підконтрольні йому російські бійці залишать 10 травня Бахмут, за який воюють з липня минулого року.

«Кремлівський «кухар» та голова «Вагнера» Євген Пригожин, нецензурно вилаяв армійське командування РФ і особисто міністра оборони Шойгу і начальника Генштабу Герасимова, заявив, що його «хлопці» залишать Бахмут вже 10 травня. Тому що «навколовійськові бюрократи» нібито відрізали найманців від артилерійських боєприпасів, і тепер, до 9 травня, захопити місто повністю – у них не вийде. Так і хочеться сказати: «Це вони ще до ладу не починали», – йдеться в повідомленні під відео.

«Перемоги в Бахмуті до 9 травня точно не буде, тому було прийняте зважене рішення 10 травня всім вагнерам відсвяткувати день втечі. І це буде наше власне свято, яке у нас ніхто не відбере. І якщо треба буде, зможемо повторити цю подію будь-коли і де завгодно», – каже Пригожин голосом Великого.

«У нас виходить наступати, тільки ось останнім часом виходить наступати хіба що собі на я#ця. І добре, що в моїх хлопців вони залишилися. Правда, є такі, в який вони залишилися, однак наступити на них вже немає чим. Але є ці орли прийшли сюди добровільно, прямісінько з тюрьми, де могли сидіти собі спокійненько ще років 20», – продовжує Великий в образі Пригожина.

Читайте також: Співай калинку-малинку! Відома співачка «врізала» Таїсії Повалій

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: