Невзоров про жахи в школах Москви: директорка здала в поліцію дівчинку за «синьо-жовту квіточку»

фото з відкритих джерел

Дівчинку відвезли до поліції за те, що не відвідувала пропагандистські уроки

Російський журналіст з українським паспортом Олександр Невзоров на своїй сторінці в соцмережі розповів про черговий прояв диктатури ненависті в російскому суспільстві. На цей раз йшлося про російські школи.

Невзоров пише, що директорка однієї із московських шкіл написала заяву в поліцію на десятирічну дівчинку за те, що та не відвідувала пропагандистські уроки «Розмови про важливе» й розмістила на аватарці українську символіку. Після цього дівчинку відвезли до поліції, а вдома в неї відбувся обшук.

«Якщо дівчинка не прибере з аватарки синьо-жовту квіточку, то до школи викличуть представника ПВК (приватної військової компанії – ред.), який на лінійці розіб'є їй кувалдою голову. Вам не подобається така перспектива? Здається нереальщиною? Але це єдиний можливий вектор путінізму. Іншого немає», – впевнений Невзоров.

«Тупі та слухняні потребують постійного залякування. Але людина – тварина призвичайлива. Страх притуплюється. Тому рівень страху необхідно постійно підвищувати», – додав журналіст.

Раніше «Главком» писав, що Невзоров на своїй сторінці в соцмережі заявив, що російського опозиційного поета Артема Камардіна, який брав участь у мітингах проти мобілізації, затримали за доносом продюсерки, пропагандистки Яни Рудковської.

«Деякий час було не зрозуміло, а хто ж, власне, накотив донос на молодого поета? Все з'ясувалося. Підставою для «захоплення», кримінальної справи та арешту став донос Яни Рудківської, який гламурниця розмістила у своєму каналі, закликавши не обмежуватися «адміністративним стягненням». Колись ця богемна старенька працювала в інтим-салоні, потім рекламувала сумочки Vuitton, циганські сервізи та сина «гном гномича». Але Vuitton розірвав зв'язки з нацистською росією, «гном гномич» потьмянів і зносився, а цигани своїх сервізів, рудківській більше не довіряють. Гномородиця занудьгувала і почала вишукувати та таврувати інакодумців»,  – написав журналіст.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: