Невзоров: Росія вживає явно простроченого президента

Справжнє лице диктатора
фото з відкритих джерел

Російський телеведучий вкотре «пройщовся» по особистості російського президента

Російський публіцист і телеведучий з українським паспортом Олександр Невзоров, який від початку війни відкрито виступає з антивоєнними гаслами, на своїй сторінці в Інстаграм опублікував чергову пост про Путіна, про якого в соцмережі згадую незлим-тихим дуже часто. Журналіст прокоментував новину про те, що у РФ через дефіцит чорнила з етикеток товарів може зникнути термін придатності.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Невзоров (@nevzorovofficial)

«Ну, нічого страшного. Тухлятиною нікого в Росії не шокуєш. З Путіна ж стерли термін придатності. Проте країна вживає явно простроченого президента і блювотою особливо не фонтанує», – наголосив публіцист.

Раніше Невзоров звернув увагу на цікаву деталь, яка доводить, що Путін та його компанія копіюють дії лідера нацистської Німеччини Гітлера. Вони пропагують на окупованих територіях свою мову та будують пам'ятники, як колись робили гітлерівці.

«Ні, ну точно їхньою «спецоперацією» керують фанати III рейху та дядечка Адольфа. У зухвалій розстановці «своїх» пам'яток на окупованих територіях, настирливому та швидкому введенні «своїй» мови – путінізм скрупульозно копіює гітлеризм. Гітлерівці, захопивши якусь область, одразу приймалися переписувати в місцевих церквах фрески та ікони, пендюруючи туди свою символіку. Іноді живописців везли з Німеччини, частіше використовували переляканих місцевих богомазів, які під страхом розстрілу були готові на все», – написав Невзоров.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: