Найбільша родина альбіносів із Британії потрапила до Книги рекордів Гіннеса

Альбінізм дуже згуртував родину, тож «самотнім ніхто не почувався»
Фото: соцмережі

Шестеро братів і сестер та їх батьки мають генетичне захворювання

Найбільша родина альбіносів з Великої Британії потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Проживає унікальне сімейство у Ковентрі. Складається воно із шести осіб, які мають цю неймовірно рідкісну особливість генетичного характеру. Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

Шестеро братів і сестер Насім Ахтар, Гулам Алі, Хайдер Алі, Мукадас Бібі, Мусарат Бегум і молодший Мохаммед Рафі, мають генетичне захворювання, пов'язане з виробленням меланіну. Таку особливість вони успадкували від своїх батьків, пари пакистанського походження Аслама Парвеза і Шаміма Ахтара.

«Коли ми зростали, нам усім було тяжко. Ніхто не хоче виглядати настільки інакшим, ми, з нашою світлою шкірою та білим волоссям справді виділялися, – розповідає один з братів. – Звісно, нас дражнили, коли ми виходили з дому. Навіть зараз, коли ми виходимо разом, наш незвичний вид змушує людей заклякати та витріщатися на нас». Чоловік додає, альбінізм ще дужче згуртував його рідних, тож «самотнім ніхто не почувався».

Досі найбільшою в світі родиною альбіносів вважали індійську сім’ю Пулан. Доки претендентів офіційно не розсудила Книга рекордів Гіннеса, власниками рекорду вважалися обидні родини.

Читайте також: Сальма Хайєк в запальному танці в халаті показала шанувальникам зайве

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: