В Україну приїхав Беар Гріллс – ведучий найрейтинговішої програми каналу Discovery

Знаменитого телеведучого «розсекретили» на одній із автозаправок
фото з відкритих джерел

З якою метою журналіст-мандрівник приїхав до України наразі невідомо

До України приїхав знаменитий британський мандрівник, телеведучий та письменник Беар Гріллс, найбільш відомий за програмою «Вижити за будь-яку ціну». Про це пишуть українські телеграм-каналах.

В телеграм-каналах повідомляють, що знаменитого телеведучого «розсекретили» на одній із автозаправок. З якою метою журналіст-мандрівник приїхав до України наразі невідомо. Користувачі мережі припускають, що Гріллс хоче задокументувати життя українців у реаліях війни.

Гріллс відомий українцям за програмою «Вижити за будь-яку ціну». Коротко концепцію передачі можна описати так: Беара викидають у різних точках Землі, і головним його завданням є дістатися до цивілізації. По ходу серії можна побачити багато цікавого та корисного: як харчуватися в умовах браку провізії, як розпалювати вогонь без сірників, які види укриттів для ночівлі можна спорудити з підручних засобів, як визначати сторони світу без компасу, що́ варто пам'ятати про безпеку в дикій природі і т. д.

У випусках програми були продемонстровані такі трюки як підйом Гріллза на скелю, парашутний стрибок з гелікоптера, аеростата і літака, політ на параплані, сходження по льодовику, перетин річкових порогів, поїдання непереварених залишків ведмежих екскрементів, пиття власної сечі, щоб врятуватися від спеки в пустелі, боротьба з алігатором, сон всередині верблюжої туші, стрибок з водоспаду і багато інших. Гріллз також розповідає історії про мандрівників, що загубилися або загинули в дикій природі.

Програма транслюється для аудиторії більш ніж в 1,2 мільярда людей, ставши однією з найрейтинговіших програм каналу Discovery.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: