Осадча звернулася до хейтерів, які перетнули межу

фото з відкритих джерел

Катя Осадча каже, що нині в соцмережі користувачі критикують один одного за все

Телеведуча Катя Осадча розповіла на своїх сторінці в Інстаграм, що зіткнулася з новим видом хейту. Журналістка застерігає, що критикують всіх і за все – це дуже поганий знак.

«Новий вид хейту. Від тих, хто за кордоном, і працюють далеко від дому. Вони бажають ніколи не відчути, що відчули вони. Я вже починаю колекціонувати різновиди докорів», - пише Осадча.

За її словами, користувачі соцмереж критикують один одного за все: називають зрадниками, тих, хто виїхав або мовчить про війну, ті, хто за кордоном, критикують людей в Україні, за те, що працюють, і за те, що не працюють, якщо не мовчиш – піаришся на війні.

Ведуча каже, що в соціальних мережах потрібно навчатись толерантності, але й не терпіти те, що вже переходить межу: «На жаль, емпатія річ, якій не вчать у школі. Викладати відпочинок на Мальдівах і сніданки в Парижі, коли у твоїй країні війна – перегин. Залишати коментарі під дописом про війну – «нема чого казати», «в тебе все добре», «ви багаті» – перегин, адже де «добре», і хто «багатий», якщо всі сидять без тепла і світла».

«Тобто скрізь має головне – розуміння контексту. Не свого закритого світу, а загальної картини. І це стосується як дописувачів, так і коментаторів. А у людей з аудиторією має бути відповідальність за слова і дії, коли ти приклад нехай навіть для двох сотень дописувачів», – додала телеведуча.

Раніше «Главком» писав, що Катя Осадча відреагувала на пости співачки Санти Дімопулос, яка похизувалася вечіркою у паризькому Версалі: «Майте розум, якщо ви в теплі, зі світлом та за кордоном, не варто кричати, як вам класно. Усі мають право на своє життя, але ми всі зараз українці й маємо підтримувати один одного, а не дратувати. Та й тарілки з тістечками у День пам’яті жертв Голодомору – окремий вид цинізму».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: