Феєрично тупа. Мережу розриває пародія на путіністку Волочкову, яка здала позиції окупантів

фото з відкритих джерел

Українська акторка Катерина Сергеєва зняла сатиричний ролик про ура-патріотку

На путіністку Анастасію Волочкову, яка після прильоту дронів на Москву здала локацію окупантів, вже з'явилася шикарна дубляжна пародія. Відеожарт зняла на виклала в мережу акторка Катерина Сергеєва, яка відома гучними сатиричники роликами на Ані Лорак та Світлану Лободу.

Нагадаємо, російська балерина Волочкова, яка підтримує кремлівську агресивну політику, вчора, після атаки дронами Москви, виклала в мережу відео, в якому збовкнула зайве. Путіністка пояснила, що дрони літали біля її селища, бо поряд знаходиться військова частина. «Ой, люди добрі, дві години тому я прокинулася від таких просто жахливих вибухів. Потім мені телефонують люди й запитують, чи все гаразд, а в нас, виявляється, безпілотник збили. Узагалі, господи, який жах. Як це було страшно – узагалі». Сама того не розуміючи, Волочкова здала дислокацію окупантів під Москвою. «У нас просто поруч в Ніколо-Урюпіно військова частина. Такі були вибухи», – розповіла на камеру любителька Путіна. Згодом Волочкова записала ще одне відео, в якому розповіла про «потужну російську армію», яка «обов'язково захистить».

Українська акторка Катерина Сергеєва виклала свою версію монолога Волочкової: «Друзі, сьогодні на Москву прилетіли дрони! І я об#сралася не на жарт. Куди саме вони прилетіли, я зняла у своєму ранковому сторіз, щоб наступного разу вони летіли точніше. Мені кажуть: Настя, готуй бомбосховище, бо це тільки початок. А я кажу: Ні, бо вірю, що наша двісті двадцять друга армія світу нас врятує. Дивно, але моя прибиральниця каже, що нашої армії вже рік, як немає».

Підписники пишуть акторці: «Геніально, як завжди», «Катя, ну чого вони в тебе такі феєрично тупі всі виходять, чого так реалістично?», «Хай сяде на шпагат і покличе Джигурду», «У вас чудове почуття гумору, не зупиняйтесь!», «200-та армія світу».

Читайте також: Зрадник Тимощук подав до міграційної служби Румунії підробні документи, щоб отримати громадянство

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: