Зрадник Тимощук подав до міграційної служби Румунії підробні документи, щоб отримати громадянство

Футболіст заявив, що його бабуся народилась в Чернівцях в період, коли ті входили до складу Румунії

Колишній капітан збірної України Анатолій Тимощук, який після початку повномасштабної війни в Україні залишився в Росії, намагається отримати паспорт Румунії, щоб обійти санкції. Про це повідомляє ТСН.

Журналісти стверджують, що український футболіст Анатолій Тимощук, який із 2017 року є помічником головного тренера російського ФК «Зеніт», подав фальшиві документи на набуття румунського громадянства. «Схоже, Тимощук почав шукати способи, як вийти з-під санкцій України», – йдеться в журналістському репортажі.

Також джерело, яке надало інформацію ЗМІ, стверджує, що для того, щоб набути громадянства країни, Тимощук заявив, що його бабуся народилась в Чернівцях в період, коли ті входили до складу Румунії. Проте колишня дружина футболіста та його українське оточення нічого не знають про родичку-румунку.

Анатолій Тимощук, якого вважають головним зрадником від спорту, бо не словом не обмовився про війну в Україні, позбавлений усіх державних українських нагород. Йому заборонено займатися будь-якою футбольною діяльністю на території України. Свого часу Тимощук грав за луцьку «Волинь» та донецький «Шахтар», а зараз мешкає в Росії з новою родиною.

Колишня дружина спортсмена Надія Навроцька, мати двох його дітей, раніше розповідала журналістам, що Тимощук не згадує не лише про Україну, він давно не цікавиться власними дітьми. Екс-дружина Тимощука живе з дочками-близнючками вже багато років у Німеччині. Щодо чоловіка-зрадника відгукується так: «Він робить те, що йому кажуть, своєї клепки немає. Слід стандартам фсбшної школи, або старої кгбшної. Все, що зараз відбувається з Україною, відбувалося у мене з ним багато років, лише у мініатюрі. Робить гидоту, а потім каже: це не я, мене там не було. Розумієте? Мене, щоправда, не бомбили, але кидали на підлогу».

Читайте також: Папараці підловили Шона Пенна на побаченні з українською акторкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: