Відомий журналіст про втечу Собчак з Росії: Цю виставу влаштували на її прохання

Вважається, що Ксенія – хрещениця Путіна, але в одному з інтерв'ю Собчак спростувала цю інформацію
фото з відкритих джерел

Іван Яковина каже, що Собчак «багаторазово рятувала Путіна, а він допомагав їй»

Ведучий «Радіо НВ» Іван Яковина в ефірі ютуб-каналу Politeka Online назвав втечу російської журналістки Ксенії Собчак за кордон постановкою, яку вона ж і зрежисувала.

«Уся ця історія набагато простіша. Наразі почалися серйозні розмови, щоб проти Собчак запровадити американські та європейські санкції. Вона цього, звісно, ​​не хоче, – зазначив експерт. – Тому я абсолютно впевнений, що цю виставу їй влаштували на її прохання, щоб дати достовірний привід звалити з Росії, і щоб це виглядало так, ніби її режим переслідує і за нею полює особисто Володимир Путін».

Яковина каже, що Собчак «багаторазово рятувала Путіна, а він допомагав їй». Журналіст нагадав, що одним із останніх гостей відомої журналістки та блогера став юрист, який закликає російське населення воювати проти України: «Де тут шкода для режиму? Це дуже корисний актив цього режиму. І режим допоміг їй викрутитися з неприємної для неї ситуації, – впевнений Яковина. – Їй мають бути заборонені поїздки на Захід. Вона має вирушити до рідних берез. Там, на мою думку, їй буде саме місце».

Іван Яковина – народився та виріс в Росії. Довгий час працював у російському інтернет-виданні «Лента.ру». Після рейдерського захоплення видання у 2014 переїхав до України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: