Трапилося найгірше. Джим Керрі та Кетрін Винник покепкували із заборони на в’їзд до РФ

Актори не засмутилися через заборону, навпаки, пишаються собою
фото з відкритих джерел

Кетрін Винник написала, що заборона на в’їзд до РФ для неї це привід для гордості

Голлівудський актор та комік Джим Керрі та канадська актриса українського походження Кетрін Винник на своїх сторінках у соцмережі відреагували на новину про заборону їм в’їзду до Росії.

Джим Керрі у твітері пожартував, що трапилося найгірше, відповідаючи письменниці Маргарет Етвуд на її запрошення відпочити у Москві у вихідні: «Так, Маргарет Етвуд, боюся, трапилося найгірше. Нам заборонили в’їжджати до Росії … Але проблеми 100 канадців у цьому божевільному світі не дрібниці! У нас завжди буде Париж. Тут завжди будуть раді».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katheryn Winnick (@katherynwinnick)

Голлівудська актриса українського походження Кетрін Винник, яка виконала роль Лагерти у серіалі «Вікінги», написала, що заборона на в’їзд до РФ для неї це привід для гордості.

Раніше «Главком» писав, що акторка активно підтримує Україну в такий тяжкий час. Кілька місяців тому артистка розмістила у соцмережі своє фото у вишиванці, яке підписала: «Підтримай Україну!» Знімок зроблено у центрі Києва, під час святкування 30-річчя Незалежності України.

Як відомо, влітку Винник уперше прилітала до України – зробила такий подарунок батькам на золоте весілля. В інтерв'ю актриса зізналася, що в дитинстві рідні називали її Катрусею та Катериною. Від столиці України Кетрін залишилася під великим враженням і вже розміщувала київські знімки в соцмережі.

Кетрін Вінник народилася у Торонто, у родині українських емігрантів. До восьми років розмовляла українською. Перебувала у скаутській організації «Пласт» та відвідувала українську школу в Торонто. Найвідоміша її роль у кіно – Лагерта у серіалі «Вікінги». Також знімалася у фільмах «50 перших поцілунків», «Кохання з повідомленням», «Заступник», «Темна вежа» та багато інших.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: