Дженніфер Лопес привітала з днем народження своїх «кокосиків» зворушливим відео

Співачка та акторка з дітьми
фото з відкритих джерел

Дітям співачки виповнилося 15 років

У 53-річної актриси та співачки Дженніфер Лопес ростуть двійнята – Емма та Максиміліан від шлюбу зі співаком Марком Ентоні, який, до слова, нещодавно одружився і незабаром знову стане батьком. 22 лютого близнюкам виповнилося 15. Лопес-Аффлек виклала у соцмережі зворушливе відео та пост із привітаннями.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

«З днем народження, мої прекрасні, блискучі кокосики. Я так пишаюся вами обома у всіх сенсах. Ви приносите стільки радості та щастя моєму серцю та душі. Я люблю вас нескінченно. Із днем народження!», – написала співачка.

Нагадаємо, що минулого року Дженніфер вийшла заміж за свого колишнього нареченого, з яким розлучилася 18 років тому, і навіть взяла його прізвище, тому офіційно повне ім'я співачки тепер звучить так – Дженніфер Лінн Аффлек.

Пара багато часу проводить з дітьми Лопес, не забуваючи і про дітей Аффлека від шлюбу з акторкою Дженніфер Гарнер. У актора їх троє – 17-річна Вайолет, 14-річна Серафіна та 10-річний Семюел. Пара часто влаштовує спільні публічні виходи, і бере дітей з собою.

Читайте також: Зірка серіалу «Ходячі мерці» зізналася, як наважилася народити першу дитину в 42 роки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: