Стала відома несподівана причина смерті 54-річної Лізи Марі Преслі: ліки для схуднення

Співачка схудла на 18-22 кг за шість тижнів
фото з відкритих джерел

Преслі худнула перед церемонією вручення премії «Золотий глобус»

Єдина дочка Елвіса Преслі Ліза Марія Преслі перед смертю приймала ліки для схуднення. Про це повідомляє видання TMZ із посиланням на джерела, близькі до родини Преслі.

Преслі худнула перед церемонією вручення премії «Золотий глобус», де було представлено фільм «Елвіс» про її батька, оскільки хотіла добре виглядати на килимовій доріжці. Вона пила ліки для зниження ваги, дотримувалася жорсткої дієти і схудла на 40-50 фунтів (18-22 кг) за шість тижнів. Які саме ліки приймала Преслі, невідомо: тільки те, що це опіоїди.

На церемонії вручення премії «Золотий глобус» 54-річна Преслі виглядала виснаженою, нерозбірливо говорила і ходила важко: так, в одному з відео помітно, що вона повернулася до свого друга Джеррі Шиллінга і сказала йому: «Я візьму тебе за руку».

Також фахівці повідомили виданню, що на її зовнішній вигляд та поведінку було помітно, що вона вживає якісь препарати. Також стало відомо, що у день своєї смерті вона скаржилася на біль у животі.

Протягом багатьох років Ліза Марія Преслі мала залежність від психотропних речовин: вона приймала наркотики ще в юності. Активно боротися з ними вона розпочала після 2013 року та кілька разів проходила реабілітацію. Близькі Преслі побоювалися, що вона могла зірватися після самогубства сина Бенджаміна. Син Лізи Марії Преслі Бенджамін наклав на себе руки у 2020 році, йому було 27 років.

Ліза Марі – єдина дочка Елвіса та Прісцілли Преслі. Після розлучення батьків переїхала з мамою до Лос-Анджелеса, але відвідувала батька у Мемфісі. Коли батьки розлучилися, Лізі було чотири роки; коли помер її батько дев'ять років. У 1997 році випустила пісню Don't Cry Daddy, яку виконала у дуеті з вокалом Елвіса Преслі. Пізніше записала три музичні альбоми.

Дочка Преслі пережила зупинку серця у своєму будинку в Калабасасі та померла в лікарні в Лос-Анджелесі 12 січня. Її мати Прісцилла була поруч з нею. Коли повідомили, що у Лізи сталася смерть мозку, родина прийняла рішення підписати заяву «не реанімувати».

Ліза Марі Преслі чотири рази була одружена, у тому числі за співаком Майклом Джексоном та актором Ніколасом Кейджем. У Лізи Марі залишились доньки Райлі Кіо, Фінлі Аарон Лав Локвуд і Харпер Вів'єн Енн Локвуд.

Читайте також: Повалій розповідає росіянам казки та жаліється на зіпсоване обличчя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: