У мережі розгорнулися суперечки через одяг Зеленського в Лондоні

Зеленський зустрівся з королем Британії
фото з відкритих джерел

Зеленський для офіційного візиту обрав мілітарі-стиль, який став його фірмовим

Президент України Володимир Зеленський перебуває у Великій Британії з високим візитом. На офіційній сторінці Зеленського в соцмережі активно обговорюють, що президент для ділових зустрічей обрав не костюм з краваткою, а мілітарі-одяг.

Для візиту до Британії Зеленський обрав той же комплект одягу, у якому зустрічався із президентом США. На ньому светр KateLab із вишитим тризубом (їх створює команда дизайнерки з Луцька Катерини Ковальчук), штани Military Tactical (теж український бренд, заснований Олександром Карасьовим – одним зі співвласників магазину тактичного спорядження «Мілітарист») і кросівки Lowa. Перша фабрика Lowa Sportschuhe з’явилася у Німеччині в 1923 році. Назва бренду складається з перших літер імені його засновника, Лоренца Вагнера.

Українці традиційно розділилися в оцінках зовнішнього вигляду президента. «Чому він не в костюмі, як належить за протоколом?», «На ньому одне й те саме! Він же президент», «Чомусь Ріші Сунак не вискочив у светрі?» – пишуть одні. «У країні війна, тому одяг у нього відповідний. Дивіться глибше. Головне, що він робить, а не, як одягається», – відповідають інші українці.

Подібна ситуація спостерігалася, коли Зеленський перебував з візитом в США. «Мені подобається, як пан Зеленський одягнений, показуючи всьому світу «Я приїхав із зони бойових дій; у моїй країні війна». Безсумнівно, в його гардеробі багато розкішних костюмів, але сьогодні він зробив правильний вибір», «Я надзвичайно пишаюся президентом. Слава Україні. Навіть заради президента США Зеленський не змінював мілітарі-гардероб. Ще один сигнал у світ, а ці фото побачать багато хто», «Приїхав скромно та стримано одягненим у мілітарі. Думаю, це непоганий спосіб за допомогою деталей показати, що у нас – війна», – писали одні коментатори. Однак інші їх не підтримували: «У спортзал носять спортивний костюм, в окопах – камуфляж, вдома – халат, а на політичних зустрічах – краватку», «Порошенко час від часу вдягав форму, а такі, як ви, через це постійно влаштовували істерики по принципу «Яке має право?!» Зеленський постійно в мілітарі і вам все норм... Ось де крінж».

Раніше «Главком» писав, що журналісти з'ясували, які бренди носить Зеленський та хто підбирає йому гардероб.

Читайте також: Відомий телеведучий, що служить в ЗСУ, розповів, чи зможуть росіяни зайти в Київ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: