Зірковий Великдень. Каменських – на фото одна, а Осадча показала синів

фото з відкритих джерел

Українські зірки показали, як відзначають свято

Українські зірки на своїх сторінках у соцмережах викладають дописи, в яких розповідають, як святкують Великдень

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антитіла / Antytila (@antytila_official)

«Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Не зраджуємо українським традиціям. Світло завжди перемагає темряву. Пам'ятаймо про це і віримо. Зі святом, українці!» – написав співак Тарас Тополя та виклав фото із Тель-Авіва.

«Христос Воскрес! Хай Бог береже Україну, ЗСУ і наші серця. Дуже багато важких емоцій і почуттів, але нехай Бог дасть нам перемогу і ми станемо добрішими. Бережіть себе та близьких», – написала акторка Наталка Денисенко та виклала фото із Києва.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

 «Зі світлим святом Великодня вас. Хочу побажати всій Україні миру та спокою. Нехай світле свято наповнить серця любов'ю та надією на краще майбутнє. Це свято нагадує нам, що добро та віра в завжди перемагають зло та страждання. Бережіть себе та своїх близьких, підтримуйте та пам'ятайте про тих, хто потребує допомоги. Нашим захисникам Збройних Сил України хочу побажати мужності й сили, які необхідні, щоб боронити нашу країну щодня. Зі святом всіх вас!» – написала у дописі співачка Настя Каменських.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

«Христос Воскрес! І це – найбільше свідчення перемоги життя, добра та світла! Небесної підтримки нам всім! Нехай світле воскресіння Христове наповнить наші серця любов'ю та милосердям. Нехай Великдень принесе нашій країні перемогу і процвітання. Обіймаю всім серцем і дякую нашим захисникам та захисницям за кожний день. Мирної Пасхи», – привітала зі святом Лілія Ребрик.

Телеведуча Катя Осадча потішила прихильників сімейним контентом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

«Зі світлим святом, з Великоднем! Наші надії, наші молитви, наша спільна на всіх мрія. Нехай світле свято принесе такий омріяний спокій. Миру та злагоди кожній родині. Молимося за кожного нашого героя і за кожного українця, і за тих, хто на небі. Зі святом. Христос Воскрес!» – написала ведуча.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

Співак Dzidzio вперше за довгий час опублікував допис в соцмережі та привітав українців з Великоднем. Артист також повідомив, що знаходиться зараз у Празі. На свіжому фото артист з’явився у вишиванці. «Христос Воскрес! Боже, благослови й борони Україну. PS: Запрошую сьогодні всіх українців у Празі на благодійну вечерю, де ми разом з вами наближатимемо нашу перемогу», – написав співак.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: