Зірка серіалу «Надприродне» у свій день народження попросив про цінний подарунок для України

Міша Коллінз
фото: Instagram

Міша Коллінз закликав донатити на броньовані автомобілі для розмінування України

Міша Коллінз, американський актор з українськими коріннями і зірка серіалу «Надприродне», 20 серпня святкував 49-річчя і звернувся до своїх прихильників із особливим проханням.

Актор у своєму Instagram зізнався, що у цей день він зазвичай утримується від святкувань та не хоче подарунків. Однак цього року вирішив зробити корисну справу. У свій день народження Коллінз закликав донатити на броньовані автомобілі для розмінування України.

Він підкреслив, що йому би було надзвичайно приємно, якщо прихильники перерахують хоча б один долар для допомоги українському народу та пришвидшать настання мирного життя.

«Зазвичай я намагаюся нічого не робити з нагоди дня народження, але я зрозумів, що хочу щось зробити. Я був би радий, якби ви зробили свій внесок розмінування України, щоб допомогти врятувати мирне населення. Це надзвичайно ефективний спосіб витратити кілька доларів. Тож пожертвуєте кошти для України, щоб порадувати мене на день народження?» – звернувся до фанів Коллінз.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Misha Collins (@misha)

Нагадаємо, Міша Коллінз – амбасадор урядової платформи United24 у напрямку розмінування земель.

Наприкінці травня Міша Коллінз приїжджав до України, а саме до Києва та виклав захопливе відео із Майдану Незалежності. 

Також зірка серіалу «Надприродне», побувавши в Києві, вирішив відвідати звільнений Ірпінь та Чернігівщину

Згодом Коллінз вирушив на Чернігівщину. Він побував зовсім недалеко від позицій ворога. Актор вирішив провести день з військовими Державної спеціальної служби транспорту та побачив підривання залишених російською армією мін та боєприпасів.

«Український фахівець з розмінування, з яким я тут гуляв, ще рік тому був водним ентомологом (вивчав водяних жуків). У нього двоє дітей. Він відклав свій мікроскоп і взяв до рук металошукач, щоб допомогти очистити землю від мін та боєприпасів, що не розірвалися, з якої відступили росіяни», – поділився Міша.

До слова, актор на своїй сторінці в соцмережі виклав знімок, на якому він з колегами з серіалу «Надприродне» підтримують Україну і нагадують користувачам про повномасштабну війну, яку розв'язала Росія. Актори сфотографувалися з прапором нашої країни. На знімку можна побачити Рут Коннел, Феліцію Дей, Марка Шеппарда і Роберта Бенедикта. Актори позують з піднятими вгору руками. Де було зроблено фото – не повідомляється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: