Зґвалтував двох жінок: клавішника Rammstein звинуватили у насильстві

Учасника відомої німецької рок-групи Rammstein Крістіан Лоренц
фото з відкритих джерел

Крістіан Лоренц заперечує звинувачення 

Дві жінки звинуватили клавішника Крістіана «Флейка» Лоренца, учасника відомої німецької рок-групи Rammstein, у сексуальному насильстві. Про це повідомляють телерадіокомпанія NDR і газета Süddeutsche Zeitung.

За словами першої жінки, вона вживала алкоголь після виступу в Гері в 1996 році з Тіллем Ліндеманном, Крістіаном Лоренцом і барабанщиком Крістофом Шнайдером. На той момент їй було 22 роки. Зрештою жінка знепритомніла і пригадує, як прокинулася наступного ранку, лежачи голою на підлозі, від сильного болю в животі. Вона стверджувала, що Лоренц лежав поруч з нею, але жінка не пам'ятає точно, що сталося тієї ночі та хто її зґвалтував. 

«Я займалася сексом і до цього, і після, але ніколи в мене не було такого болю», – сказала перша постраждала.

Ще один випадок стався у 2002 році. За словами другої жінки, вона підійшла до Тілля Ліндеманна на автограф-сесії. На той момент їй було 17, але дівчина сказала музикантові, що їй 22. Лідер гурту запросив дівчину в заміський будинок Лоренца в Бранденбурзі. Дівчина погодилася, але, прийшовши в гості, назвала свій справжній вік. Під час вечірки було багато алкоголю, і врешті-решт жінка заснула нагорі, а Лоренц ліг поруч з нею.  

«Вона була не в змозі зупинити клавішника. Змогла лише відвернутися. «Флейк» потім розвернув її до себе і займався з нею сексом. Вона не хотіла сексу, але не сказала «ні» і не відбивалася», – пише NDR.

Жінка сказала, що, попри роки терапії, вона все ще бореться з травматичним досвідом. Жодна з постраждалих не зверталася в поліцію, повідомили журналісти.

Сам Крістіан Лоренц заперечує звинувачення.  

Читайте також: Брук Шілдс розповіла, як її зґвалтував голлівудський директор

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: