Втратив всі заробітки. Ведучий Анатолій Анатоліч про життя великої сім’ї під час війни

Анатоліч: Зараз я виходжу десь в нуль
фото з відкритих джерел

Телеведучий поділився реальними цифрами витрат батька великої родини

Телеведучий та відомий блогер Анатолій Анатоліч розповів, чим заробляє під час війни, настільки зменшився його дохід і зізнався, скільки витрачає грошей в місяць.

Ведучий Анатолій Анатоліч має велику родину. На початку повномасштабної війни чоловік вивіз дружину і трьох дітей у Францію, а сам повернувся додому, де продовжує працювати над власним блогом. Телезірка зізнається – питання заробітку для нього сьогодні досить важке.

«Звичайно, я боюся залишитися без роботи – це нормальний страх. Мені, до речі, було цікаво, чому раніше ніхто не запитував, чим я зараз заробляю, адже у мене дружина, діти, дві мами, які не працюють, дві собаки, кіт. Дякую, що дружина працює, але все інше – на мені. Багато, хто думає, що я наперед собі спланував те, що матиму виїзд за кордон, адже у мене троє дітей, але, я думаю, всі розуміють, що троє дітей – це фантастично дорого», – розповів Анатолій Анатоліч у подкасті у новому випуску подкасту «Олега френди» на ютуб-сторінці телеканалу «Дім».

«Я втратив усі заробітки, всі великі контракти. Щось відбувається, рухається, але набагато менше, ніж було до війни. У мене немає роботи на телебаченні і хоча я отримував білу зарплату, яку не можна назвати фантастичною, але мені подобалася моя робота. Через це я дуже переживаю, боюся, а тому не розслабляюся, – коментує телеведучий. – Зараз я виходжу десь в нуль. Є якісь інтеграції, але якщо порівнювати з 2021 роком – це десь 20% того, що я заробляв раніше. Тобто фінансово я багато втратив. Мені непросто, але я до цього спокійно ставлюся, мені вистачає, щоб діти ходили в хорошу школу, їли нормальну їжу і щоб я міг їх возити».

Крім того, Анатолій Анатоліч поділився реальними цифрами витрат батька великої родини.

«Я оплачую навчання дівчат у французькій школі, але це наш хитрий план – зараз ми платимо, щоб потім вони з болонським дипломом могли безкоштовно навчатися, наприклад, у Парижі, тобто це інвестиція. Так як у нас троє дітей, то в місяць ми витрачаємо більше 100000 гривень. Велика частка цих грошей йде на школу, проїзд, їжу, підгузки… зараз все дуже дороге. Хтось скаже: «Нічого собі!» Але з цієї суми велика частина йде на навчання дітей. І це без подорожей – зараз ніхто не хоче подорожувати, діти відмовляються кудись їхати, вони хочуть бути вдома», – поділився Анатолій Анатоліч.

У цей нелегкий час у ведучий навчився розставляти приорітети і до всього ставитися по-філософськи. Зізнається – нещодавно хотів купити собі недешеву річ, але вчасно передумав.

«На Новий рік хотів купити собі Rolex. Зараз це тупо звучить. Я чомусь подумав, що завжди можу його продати – буде, як інвестиція. Добре, що не купив, бо потім зрозумів, що ці гроші важливіші, щоб родина могла нормально жити за кордоном і мама тут, і, до речі, ви знаєте, скільки коштує прогодувати 60-кілограмову собаку? Це дешевше, ніж дитина, але ж у мене дві собаки і кішка, і лише на собак йде 10000 гривень», – розповів ведучий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: