Відома українська співачка застрягла в Ізраїлі під час бойових дій

Співачка Kola перебуває в Ізраїлі
фото з відкритих джерел

Співачка Настя Прідіус розповіла, як переживає загострення конфлікту в Ізраїлі

Відома українська співачка Настя Прідіус, відома під псевдонімом Kola, шокувала фанів, що наразі перебуває в Ізраїлі. Артистка у сторіз свого Instagram розмістила коротке відео, яке записала у бомбосховищі. 

Виконавиця зізналася, що їй страшно і вона приголомшена кількістю ракет, які летять з сектора Гази на Ізраїль:

«Я в Ізраїлі. Це треш. Я з однієї війни приїхала в іншу війну. В іншій країні це страшніше. Чесно, вони як скажені, вони як збожеволіли. Вони по 100, по 200, 500 ракет за раз х*рячать просто. Ці звуки… Це треш», – поділилася своїми емоціями Kola.

Відома українська співачка застрягла в Ізраїлі під час бойових дій фото 1
Співачка Kola перебуває в Ізраїлі
Співачка Kola перебуває в Ізраїлі
Фото: instagram.com/kola__official

Артистка також розповіла, що її зворотній рейс скасували і що наразі робити, вона не знає:

«Мій рейс скасували, поки я не розумію, що робити. Я перебуваю в чужій країні, де неадекватні сусіди іроди з усіх боків… Які неконтрольовані і можуть робити все, що їм прийде в голову», – сказала співачка.

Де саме перебуває Kola, вона не уточнила, так само вона не розповіла, навіщо приїжджала до Ізраїлю. Пізніше вона повідомила, що знайшла квиток до Праги.

Нагадаємо, у суботу, 7 жовтня, Ізраїль зазнав ракетного удару з кількох місць у Газі. Лідер військового крила ХАМАС заявив, що угруповання розпочало нову операцію проти Ізраїлю. Бойовики Гази проникли до Сдероту – невеличкого міста в Південному окрузі Ізраїлю.

Ізраїльська армія після масованого ракетного обстрілу з боку палестинського анклаву вдарила по території Сектора Гази. Міністр оборони Ізраїлю дав розпорядження про терміновий збір резервістів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: