Jerry Heil заспівала про «діда» Путіна: Подивись на красу – Крим під контролем ЗСУ

Співачка склала сатиричну пісню
фото з відкритих джерел

Співачка виклала на своїй сторінці у соцмережі глуздливу пісеньку про немічного агресора

Українська співачка Jerry Heil виклала на своїй сторінці у соцмережі глуздливу пісеньку про немічного Путіна, якого «привітала» з днем народження.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от JERRY HEIL (@thejerryheil)

«У діда була днюха, але стан вже був тяжкий, в Кремлі ходили слухи, дід збирав пусті пляшки. Всі гості чомусь в Грузії, з французів – пляшка брюту. Тож ЗСУ катюзі скинулися на салют. Хеппі бьоздей, дєд, усе йде по плану! Оркстан розпадається на різні оркстани! Без паніки, дєд, подивись на красу – Крим під контролем ЗСУ!»

Раніше «Главком» писав, що Jerry Heil нині живе в США, куди вирушила на навчання до музичного коледжу Берклі в американському Бостоні – це одна з найкращих музичних шкіл у світі. Про свій вступ артистка повідомила у соцмережі.

«Я їду дуже далеко, щоб повернутися до себе, – написала виконавиця. – 1 квітня я отримала листа, від якого стало вперше за більш ніж місяць радісно і не по собі одночасно. Писала Олеся, яка готувала мене до вступу: «Вітаю, вас прийняли в Берклі!» Я сиділа в кімнаті малознайомих хлопців з Німеччини, які притулили мене на кілька днів, і не могла зрозуміти, як далі діяти. Берклі – важкодоступна (але досяжна!) Мрія музиканта. Звідси випускалися Квінсі Джонс, Стівен Тайлер, моє кохання, Чарлі Пут та ще неймовірна кількість відомих унікальних талантів».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: