Удар по Одесі: Галкін українською звернувся до родичів загиблих

Галкін висловив співчуття сім’ям загиблих у багатоповерхівці в Одесі
фото: ДСНС України/Telegram

«Кожен удар по Одесі потрапляє у серце»

Російський шоумен Максим Галкін у себе в Instagram українською звернувся до родичів людей, які загинули від удару по багатоповерхівці в Одесі.

«Одеса – це моє дитинство. В Одесі у школі я навчав із першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це також моє одеське дитинство. Та мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє у серце. Одеса, я всім серцем із тобою. Мої глибокі співчуття сім’ям загиблих», – йдеться у його дописі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Галкін зазначив, що йому дуже гірко від безсилля і додав, що «суд божий ще ніхто не скасовував».

Як раніше повідомлялося, в Одесі рятувальники завершили пошуково-рятувальні роботи. Усього внаслідок російського удару загинули 12 людей, серед них – 5 дітей. Найменшій жертві цього терористичного удару, хлопчику Тимофію, було усього 4 місяці.

Нагадаємо, останніми з-під завалів будинку дістали тіла двох дітей. Сергій та Злата – діти подружжя військових, що загинуло у результаті атаки. Під завалами також знайшли їхню 7-місячну доньку Лізу. 

Як відомо, неділя, 3 березня, в Одесі та області оголошена днем жалоби за загиблими внаслідок ворожого удару, здійсненого в ніч на 2 березня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: