У родині української співачки Ірини Федишин сталася трагедія

Це була бабуся, з якою артистка провела своє дитинство
Фото: Facebook Ірини Федишин

Зірка попередила фанатів про перенесення концертів

Відома українська співачка Ірина Федишин на своїй сторінці у Facebook повідомила про трагедію, яка сталась у її родині. У артистки померла бабуся.

«Сьогодні, на 85 році життя, не стало моєї бабусі Євгенії… Важко підібрати слова… Це була бабуся з якою я провела своє дитинство. Багато спогадів і найтепліших моментів: найсмачніші страви, найтепліші свята, найтурботливіші руки, найдобріше серце…. Найрідніша і найкраща … люблю тебе, моя бабусю… Дякую Тобі за все… Спочивай з Богом, вічна памʼять, Царство Небесне», – написала Федишин.

Разом з тим вона попередила шанувальників, що повертаюся додому, щоб «провести рідну людину в останню дорогу». Тож сьогоднішній концерт у м. Луцьку та завтрашній у м. Рівне перенесено на нові дати.

У родині української співачки Ірини Федишин сталася трагедія фото 1

Нагадаємо, на 71-му році життя помер Народний артист України, засновник і організатор Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець» та суперзірка української естради Віталій Білоножко. Дружина Віталія Білоножка повідомила причину його смерті – у співака зупинилось серце.

Читайте також: Смерть ексзаступниці генпрокурора у Києві: що відомо про Ольгу Колінько

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: