Тоня Матвієнко прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян
фото: Тоня Матвієнко, Instagram

Матвієнко говорить, що не має бажання щось комусь доводити і радить тим, кому цікаве її особисте життя, слідкувати за її соцмережами

Українська співачка Тоня Матвієнко заявила, що усі чутки про її  розлучення зі співаком Арсеном Мірзояном є усього лише фантазією блогерів. Про це вона  розповіла під час інтерв’ю.

Тоня Матвієнко зазначила, що ЗМІ про неї постійно щось пишуть, тому реагувати на все «ніякого здоров'я не вистачить». «Коли брала участь у «Голосі країни», писали, що некрасива та неталановита. То що, мені їх слухатися? А з приводу мене і Арсена чутки пішли з подачі блогерів. Один розповідав, що розлучилися Дантес з Дорофєєвою. А інший закинув інтригу: «То може, і Мірзоян з Матвієнко також?». А той відповів, що може. І воно пішло гуляти», – пояснила співачка.

Матвієнко говорить, що не має бажання щось комусь доводити і радить тим, кому цікаве її особисте життя, слідкувати за соцмережами. «Зайдіть у соцмережі, подивіться. Я не думаю, що якби ми були не разом, то так пристрасно обіймалися б під час зустрічі. Навіщо мені таке треба?», – говорить Тоня Матвієнко. 

Під час інтерв’ю співачка пожартувала, що якби вона розлучилася з людиною, то зустрічей би вже не було, був би вже хтось інший. «Але те, що ми не розійшлися, залишилися разом, – це правда», – зазначила вона. 

Тоня Матвієнко додала, що тепер їхня із Арсеном родина живе в іншій реальності – під час війни. «Маємо думати про гроші, які треба не лише на себе заробляти, а хлопцям на дрони збирати», – резюмувала співачка. 

Нагадаємо, Тоня Матвієнко поділилася, що в період повномасштабної війни змінила свою професійну діяльність і прийняла пропозицію Михайла Поплавського стати викладачкою в університеті культури і мистецтв. У програмі «Слава+», вона розповіла, що зараз своїм співом не займається професійно, тому вирішила змінити напрямок своєї діяльності.

Раніше українська співачка Тоня Матвієнко відверто висловила свою думку щодо того, чи ображає її, коли артистку називають розлучницею.

Читайте також: «Чому мені має бути соромно»: Тоня Матвієнко зізналася, що відбила Мірзояна у першої дружини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: