Голлівудська зірка Том Сайзмор помер. Родина прийняла рішення про евтаназію

фото з відкритих джерел

Зірку «Врятувати рядового Райана» відключили від апарату життєзабезпечення

Відомий голлівудський актор Том Сайзмор помер у лікарні Святого Йосипа у Бербанку (штат Каліфорнія). 18 лютого в актора стався інсульт, викликаний розривом аневризми головного мозку, після чого він впав у кому. ЗМІ повідомили, що лікарі та родина Сайзмора прийняли рішення про проведення евтаназії, оскільки актор не мав шансів на одужання. Зірку відключили від апарату життєзабезпечення.

Двоє дітей Тома Сайзмора, а також його молодший брат Пол Сайзмор перебували з актором до кінця. «Я глибоко засмучений втратою мого старшого брата. Він був більшим, ніж життя для мене. Він вплинув на мене більше, ніж будь-хто, кого я знаю. Він був талановитий, волелюбний, щедрий і міг нескінченно розважати вас своєю дотепністю та вмінням розповідати історії. Я спустошений і завжди сумуватиму за ним», – заявив брат артиста.

За свою кар'єру Том Сайзмор знявся у понад 200 фільмах, серед яких «Врятувати рядового Райана», «На гребені хвилі», «Природжені вбивці», «Бій» та інші.

Відомо, що надзвичайно талановитий актор багато років перебував в залежністі від наркотиків. Через це страждала робота, однак його все одно запрошували зніматися. Режисер Стівен Спілберг поставив йому умову перед кожним знімальним днем складати тест і якщо він хоч раз не пройде його, пригрозив вирізати актора з кожної сцени і перезняти фільм з іншим артистом. Партнер зі «Сутички» Роберт Де Ніро настільки перейнявся проблемами Сайзмора, що запропонував відвезти на власному джеті до клініки. Актор відмовився. Сайзмор встигне попрацювати з Мартіном Скорсезе та Рідлі Скоттом. Подібно до Спілберга режисери будуть так вражені його талантом, що вважатимуть за краще піти на ризики і взяти на роботу непередбачувану зірку.

В 2017 році в інтерв'ю виданню Daily Mail актор скаже, що вже чотири роки як чистий і не має наміру повертатися до темного минулого, проте у 2020 році його знову затримають – у машині, в якій їхав із другом, поліція виявить заборонені речовини.

Читайте також: Олег Сенцов вперше побачив сина та зворушив мережу відео зустрічі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: